Omroep MAX onthult kandidaten Heel Holland Bakt Nog Een Keer

Door Redactie
Heel Holland Bakt Nog Een Keer Omroep MAX 2021

Over enkele weken gaat Heel Holland Bakt Nog Een Keer van start. En daarin maken een aantal publieksfavorieten uit de vorige edities hun rentree.

In Heel Holland Bakt Nog Een Keer krijgen HHB-kandidaten die in de vorige seizoenen op de valreep afvielen alsnog een kans op de overwinning. Vandaag maakte Omroep MAX bekend welke oud-deelnemers de strijd aangaan in deze speciale editie. Narcis (seizoen 1), Jacques (seizoen 2), Filiz (seizoen 3), Hidde (seizoen 4), Manuela (seizoen 4), Gwenn (seizoen 5) en Cas (seizoen 6) zullen het tegen elkaar opnemen in Heel Holland Bakt Nog Een Keer.

Kers op de taart

Om alvast in de stemming te komen, plaatste Omroep MAX vandaag de eerste promo van Heel Holland Bakt Nog Een Keer. Daarin is te zien hoe de kandidaten destijds de culinaire arena verlieten. Maar de nederlaag van toen maakt hen nu alleen maar meer gebrand op de overwinning. Als kers op de taart is de presentatie van dit bijzondere seizoen opnieuw in handen van Robèrt van Beckhoven, Janny van der Heijden en natuurlijk André van Duin.

Heel Holland Bakt Nog Een Keer is vanaf 5 september iedere week om 20.30 uur te zien op NPO 1. Wek alvast je eetlust op met deze deze 10 smakelijke feitjes over Heel Holland Bakt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.