Nieuwe kandidaten van Heel Holland Bakt 2022 bekend!

Door Redactie
Heel Holland Bakt

De nieuwe kandidaten van Heel Holland Bakt 2022 zijn bekend. En ze zijn diverser dan ooit. In totaal doen er zeven verschillende nationaliteiten mee. 

Verschillende nationaliteiten

Een Griekse, een Frans-Britse en een Marokkaans-Nederlandse bakker zijn een van de bakkers die alles in de strijd gooien om deze fantastische titel binnen te slepen. Nu zijn dit natuurlijk niet de enige kandidaten, er doen ook bakkers mee met ouders uit Schotland en Kazachstan. En als kers op de taart doet er ook een Belgische bakker mee die naar Nederland kwam voor de liefde. Dat heeft omroep MAX bekendgemaakt. We gaan zien of ze er iets van gaan bakken. 

Vegan- en glutenvrij

Naast de verschillende nationaliteiten hebben we ook een vegan- en glutenvrije bakker die meedoen dit seizoen. Wij kunnen nu al niet meer wachten. Wat betreft de nationaliteiten van de bakkers is veel verandering dit jaar in vergelijking met voorgaande jaren. Het presentatieteam daarentegen blijft gewoon hetzelfde: André van Duin en juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden. 

Bakkunsten

In Heel Holland Bakt moeten de kandidaten de juryleden weten te overtuigen van hun bakkunsten. Afgelopen jaar meldden meer dan duizend deelnemers zich aan. Het programma kent ongekend succes en werd afgelopen najaar uitgesteld, maar keert nu eindelijk terug. Mocht je nu echt niet langer kunnen wachten op Heel Holland Bakt: Niet getreurd, misschien zijn deze tien kookshows wat voor jou!

Heel Holland Bakt is vanaf 12 maart elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.