Heel Holland Bakt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heel Holland Bakt

Bakkers nog niet klaar: Heel Holland Bakt niet in het najaar op tv

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We wachten geduldig af op een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt, maar dat verloopt dit jaar niet geheel volgens het bekende recept. Omroep MAX laat vandaag weten dat het negende seizoen in het voorjaar start.

Wat bak je me nou?

Normaal gesproken krijgen we prachtige kersttaarten voorgeschoteld, alleen die zoetigheid zien we dit jaar niet terug op de buis. Maar alle gla-zuurpruimen hoeven zich geen zorgen te maken, want volgens Omroep MAX worden er dit seizoen heerlijke “voorjaarsbaksels” gemaakt en ook daar zijn we zoet van!

Presentaartor

Net als voorheen neemt de grootste tv-ster van Nederland, André van Duin, de presentatie op zich. En als kers op de taart keren ook onze favoriete juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven terug. 

Heel Holland Bakt nog een Keer

Het nieuwe seizoen start wel wat later, maar gelukkig zit onze buik nog wel vol van alle entertainment nu we net Heel Holland Bakt nog een Keer! achter de rug hebben. Het was erg spannend en we smulden van de zenuwslopende finale. Uiteindelijk bakte Gwenn er het meest van en ging hij met de overwinning naar huis.

Het negende seizoen van Heel Holland Bakt is in het voorjaar van 2022 op NPO1 te zien. Een exacte datum is nog niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder