Uitstel van Executie op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Uitstel van Executie op RTL 4

Wow: Kandidaat Uitstel van Executie stomverbaasd na verkoop huis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het regende goed nieuws in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Uitstel van Executie. Martijn Krabbé en zijn team hielpen vanavond Mariska, die door de schuldenbomen het bos niet meer zag. En wát een last viel er van haar schouders.

Mariska zat flink in de schulden, to put it mildly. Ze scheidden een tijdje geleden van ex-man Robin, die in hun eerder gekochte huis bleef wonen. Omdat hij qua werk onder bijstandsniveau verdiende, bleven Mariska en Robins moeder de hypotheek en vaste lasten betalen, maar Mariska's schulden liepen ook maar door en door. Een en al ellende dus.

Martijn verrast Mariska

Makelaar Alex - die van Kopen Zonder Kijken - en bouwkundige Duncan gingen aan de slag om het huis op te knappen - makelaars liepen er door de rotzooi gillend weg en taxeerden het op slechts 120.000 euro, dus het was... hard nodig. Het deprimerende financiële plaatje zag er zo uit:

Wow: Kandidaat Uitstel van Executie stomverbaasd na verkoop huis
Ondertussen hielp budgetcoach Eef Mariska om weer een beetje door de bomen het bos te zien en besloot ex-man Robin om mee te werken aan de verbouwing en verkoop. Goed nieuws dus! Martijn Krabbé zorgde ook nog voor een paar fijne verrassingen. Zo mocht kunstfan Mariska na sluitingstijd nog door het Van Gogh-museum lopen. Dit gaf haar weer een enorme boost aan positiviteit - daar snakte ze enorm naar.

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

Mega-verkoop

Maar the best was yet to come. Holy moly, de volledig opgefleurde woning - die je echt niet meer herkende - stond slechts een weekje op de huizenmarkt. Gewillig kopers tikten het haast nieuwe huis op de kop voor, houd je vast, 220.250 euro!

Stomverbaasd

Een stomverbaasde Mariska wist echt niet wat ze hoorde. "Nee, hou op! Zeg het nog eens?" Bijna al haar schuldenproblemen en bijkomende stress gingen in één klap weg. "Mijn god hè. Wát een bedrag. Bizar. Dat is echt heel veel geld." Tranen van geluk!

Lees verder