Jurassic World 3: grote rol voor Sam Neill, Jeff Goldblum en Laura Dern

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jurassic World 3: grote rol voor Sam Neill, Jeff Goldblum en Laura Dern

Jurassic World 3: grote rol voor Sam Neill, Jeff Goldblum en Laura Dern

|
|

Laatste update:

Jurassic World 2: Fallen Kingdom nam ons in 2018 een beetje in het ootje. In de trailers werd de terugkeer van Ian Malcolm groots aangekondigd, maar in de film was hij maar heel even te zien! Volgens Jurassic Park-veteraan Sam Neill is dit in Jurassic World 3: Dominion níet het geval.

Fans van de spectaculaire dino-films waren enorm blij toen bekend werd gemaakt dat Alan Grant (Sam Neill), Ellie Sattler (Laura Dern) en Ian Malcolm (Jeff Goldblum) mee zouden spelen in Jurassic World 3. Leuk nieuws natuurlijk, want de eerste Jurassic Park uit 1993 is nog altijd één van de meest geliefde films ooit! Tegelijkertijd nam iedereen het met een korreltje zout, want zo’n beetje de héle rol van Jeff Goldblum(!) zat in de trailer van Jurassic World 2!

In een interview met Yahoo! meldt Sam Neill dat dit in Jurassic World 3: Dominion helemaal anders is. ‘We zijn de hele film door te zien: Jeff, Laura én ik. Ik denk wel dat ik inmiddels een stuk minder snel ren dan 27 jaar geleden…’

Het filmen van Jurassic World 3 begint komende week alweer, en volgens Neill zitten er al wat hoofdrolspelers in quarantaine vóór ze weer aan het werk mogen. Neill start volgende week met de quarantaine, zodra zijn promotietour voor Ride Like A Girl erop zit.

Jurassic World: Dominion

Neill kan naar eigen zeggen niet wachten om samen te werken met zijn vrienden Dern en Goldblum. Hij heeft ook veel zin om te werken met Chris Pratt en Bryce Dallas Howard. “We zullen tijdens het filmen in quarantaine zo’n drie of vier maanden op dezelfde plek wonen. Iedereen is gek op Bryce en Chris, dus het wordt vast enorm gezellig!” Normaal gesproken ben je niet drie maanden bezig met het filmen van een cameo, dus we gaan ervan uit dat Neill hier geen loze praatjes ophangt!

Op dit moment staat Jurassic World 3 gepland voor een release in juni 2021. Volgens de producer is de film niet het einde van een trilogie, maar juist de start van een véél groter Jurassic Park-universum.

Lees verder