Jude Law uit de kleren in eerste trailer voor The New Pope

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jude Law uit de kleren in eerste trailer voor The New Pope

Jude Law uit de kleren in eerste trailer voor The New Pope

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De eerste teaser trailer voor The New Pope is een feit! Naar de belevenissen van de paus moeten we nog gissen, maar HBO bewijst met dit vervolg op de The Young Pope dat ze in ieder geval weten hoe ze Jude Law van zijn beste kant moeten laten zien…

The New Pope is de opvolger van The Young Pope

The Young Pope was vanaf 2016 te zien op HBO. In deze serie zagen we hoe Lenny Belardo (Jude Law) de eerste Amerikaanse paus in de geschiedenis wordt. Satire, drama, conflict en een geweldig acterende Jude Law; The Young Pope bewees al snel zijn kwaliteiten. Wij zijn dan ook enorm blij dat er met The New Pope een opvolger komt! Zeker aangezien we ditmaal ook mogen genieten van John Malkovich, Sharon Stone en Marylin Manson! Wat hun rollen precies zijn, weten we alleen nog niet… Onderstaande teaser trailer van The New Pope vertelt ons namelijk nog niets over het verhaal. Als goedmaker zien we echter wel Jude Law rond paraderen in speedo!

The New Pope is dit jaar nog te zien op HBO

The New Pope wordt later dit jaar verwacht op HBO. Tot die tijd wijzen we je graag op een aantal andere fijne HBO-series die je nú kunt streamen. Daaronder bijvoorbeeld Silicon Valley en Chernobyl. Die series kennen echter één nadeel: ze moeten het stellen zonder steamy Jude Law. Of niet, Halina?

Lees verder