Johnny Depp maakt comeback in Dior parfumreclames

Johnny Depp

Johnny Depp heeft weer wat inkomen volgens entertainmentwebsite TMZ. De acteur zou een lucratief nieuw contract hebben getekend met parfummerk Dior. Zo blijft hij het gezicht van mannengeur Sauvage. Volgens bronnen heeft Johnny zich voor meerdere jaren verbonden aan Dior, waarvoor hij in 2015 voor het eerst tekende.

Spotjes offline

Eerder werden reclamespotjes van Dior met hem nog offline gehaald, nadat hij door zijn ex-vrouw Amber Heard was beschuldigd van huiselijk geweld. Nadat de acteur onlangs gelijk kreeg van de rechter in de smaadzaak met zijn ex, waren de reclames met hem in de hoofdrol weer primetime te zien op de Amerikaanse zender FOX. Overigens is de strijd met Amber Heard nog niet voorbij. Zowel Johnny als Amber gaan in hoger beroep.

Nieuwe campagne op komst

Fotograaf Greg Williams ging volgens TMZ recent langs bij een optreden van Johnny Depp in Parijs. Voor en na de show maakte hij foto's van de acteur die in de nieuwe campagne van Dior gebruikt gaan worden.

Johnny trof vorige maand wel een schikking in een andere rechtszaak, waarin hij beschuldigd werd een setmedewerker te hebben mishandeld.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP / Veronica Superguide