Johnny Depp

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny Depp
Hollywood

Johnny Depp schikt in mishandelingszaak

|
|

Laatste update:

Je zou het bijna vergeten door het juridisch gevecht tussen hem en Amber Heard, maar Johnny Depp raakte eerder ook verwikkeld in een andere heftige zaak. Een setmedewerker klaagde 'm aan voor mishandeling. Johnny is nu tot een schikking gekomen.

Dat schrijft The Hollywood Reporter. Gregg Brooks, een medewerker van de set van City of Lies, beschuldigde de 59-jarige acteur in 2018 van misdragingen tijdens opnames van de film.

'Mishandeling, drank en drugs'

Gregg, die werkte als locatiemanager, klaagde Johnny in 2018 al aan. Volgens hem zou de Pirates of the Caribbean-ster tegen hem hebben geschreeuwd, hem in zijn ribben hebben gestompt en hem 100.000 dollar hebben geboden om de acteur terug te slaan. Daarnaast beschuldigde Gregg Johnny ook nog eens van het gebruik van drank en drugs op de filmset. Een hele (nare) waslijst dus.

Schikking

Wat de voorwaarden van de schikking zijn, is niet bekendgemaakt. Wat wel bekend is geworden, is dat Johnny zich gedurende 45 dagen aan de voorwaarden moet houden om de overeenkomst te laten doorgaan. Als de acteur dat niet doet, zal het toch een zaak worden. De advocaten van de heren hebben nog niet gereageerd op het besluit.

Je kreeg het vast wel mee. Johnny was onlangs verwikkeld in een slepende rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard en dat werd een gigantisch mediaspektakel. Amber is inmiddels in hoger beroep gegaan.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder