• Hollywood

Johnny Depp en Amber Heard reageren op de uitspraak van de jury

Johnny Depp en Amber Heard

Johnny Depp en Amber Heard hebben maar liefst zes weken doorgebracht in de rechtszaal. Nu heeft de jury officieel de knoop doorgehakt: Johnny wint de smaadzaak tegen zijn ex-vrouw. Beide partijen laten van zich horen.

‘Mijn leven is voor altijd veranderd’

De acteur kreeg van de jury op alle punten gelijk, terwijl Amber slechts op enkele punten gelijk kreeg. Op social media deelde hij zijn verhaal. “Zes jaar geleden is mijn leven, het leven van mijn kinderen en de mensen om mij heen voor altijd veranderd”, begint de Pirates of the Caribbean-acteur zijn statement. “Valse, zeer serieuze en criminele beschuldigingen zijn er over mij gedaan in de media, terwijl er nooit een officiële aanklacht tegen mij werd ingediend.

 

Vrede

Vanaf het begin was het mijn doel om de waarheid boven tafel te krijgen. Ik was het mijn kinderen en de mensen die mij steunen verschuldigd de waarheid te vertellen”, schrijft de opgeluchte Johnny. “Nu die waarheid er is, heb ik eindelijk vrede.

 

‘Mijn hart is gebroken’

Ook Amber liet van zich horen na de definitieve uitspraak van de jury. Mijn hart is gebroken. Een berg aan bewijzen was niet genoeg tegenover de buitengewone invloed die mijn ex-man heeft”, schrijft de actrice op Instagram. 

 

Teleurgesteld

Ik ben nog meer teleurgesteld over wat dit vonnis betekent voor andere vrouwen”, vervolgt Amber. “Het zet de klok terug naar een tijd waarin een vrouw die zich uitspreekt, publiekelijk beschaamd en vernederd kon worden. Het zet het idee terug dat geweld tegen vrouwen serieus moet worden genomen.

 

Wil je je nog een keer goed verdiepen waar de rechtszaak nou over ging? Wij hebben alle details voor je op een rijtje gezet!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.