Johnny de Mol reageert op stoppen HLF8: ‘Niet verwacht’

Talpa trekt de stekker uit HLF8. Johnny de Mol reageerde zojuist in de uitzending. Hij vertelt dat het er weliswaar om spande, maar de redactie toch ‘verslagen’ reageerde. Hij baalt zelf ook.

johnny de mol hlf8 stopt

Gisteren werd bekend dat HLF8 stopt. Johnny de Mol, die nog maar net weer terug is bij de talkshow, reageerde zopas in de uitzending op het nieuws. “Het spande erom. (…) Iedereen vond het spannend: gaat het door, gaat het niet door volgend seizoen.” Uiteindelijk moest directeur Marco Louwerens toch slecht nieuws brengen. Ook liet hij weten dat het huidige seizoen wordt ingekort: HLF8 gaat niet door tot 28 april, maar stopt op 7 april al.  

'Boosheid en verdriet'

Die boodschap kwam hard aan op de HLF8-redactie, zo vertelt Johnny: "Het zijn toch mensen die na 7 april op zoek moeten naar een nieuwe baan, zo simpel is het. (...) Dit hadden wij niet verwacht en zeker niet gehoopt. Dus ik merkte wel verslagenheid op de redactie, boosheid ook, verdriet." Toch heeft iedereen besloten eruit te gaan met een knal: “Laten we gewoon deze vier weken zo hard knallen, en voor wat het waard is, het ongelijk van Talpa, want daar hebben we het over, te bewijzen".

Johnny baalt zelf ook enorm, ook omdat HLF8 wat hem betreft juist de weg naar boven had gevonden: “Het ging inderdaad beter, het voelde lekkerder, we hadden goede uitschieters naar boven.

HLF8 is iedere werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6.