John van den Heuvel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
John van den Heuvel
BN'ersRealityTV

John van den Heuvel verbijsterd: 'Peter Gillis hoort niet op tv'

|
|

Laatste update:

John van den Heuvel is verbaasd dat Talpa de vermeende mishandeling van Nicol door Peter Gillis wegzet als 'privékwestie'. Eerder werd de vakantieparkenbaron op het matje geroepen bij Talpa, maar het programma gaat gewoon door. "Dan kun je toch alles wel afdoen als een privékwestie?" vraagt John zich af.

'Hoort niet op televisie'

In de uitzending van RTL Boulevard laat John van zich horen als het nieuws voorbij komt dat Massa is Kassa, de realityserie van Peter Gillis, gewoon terugkeert op de buis: "Ik vind dit wel een heel slecht signaal naar mensen die van dit soort dingen worden verdacht. Die horen eigenlijk gewoon niet op televisie. Die horen eerst even af te wachten wat de rechter ervan vindt".

'Niet kijken'

Presentator Daan Nieber oppert daarna: "Dus we moeten gewoon allemaal niet kijken, dat kan natuurlijk ook". Of trouwe kijkers van het programma naar die woorden zullen luisteren, is nog maar de vraag. Het programma is een groot succes. Mr. 'Foxwild' verscheen eerder dit jaar ook samen met Rob Geus in Het Jachtseizoen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder