• SBS
  • VI
  • TV

Johan Derksen: ‘Rob Kemps niet geschikt voor De Oranjewinter’

Rob Kemps kwam gisteren langs in De Oranjewinter. Johan Derksen en Wilfred Genee weten na één uitzending genoeg… Rob is niet geschikt: “Hij is te aardig. Mister Correct.”

Door Alie Sierkstra
johan derksen de oranjewinter

Gisteravond schoof Rob Kemps aan bij De Oranjewinter. Rob wilde Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp laten weten dat hij echt niet boos op hen was. Er was namelijk wat verwarring ontstaan over een Chansons!!-fragment dat Vandaag Inside niet uit mocht zenden. Rob zocht de verklaring in het feit dat hij een slechte dag had. Eind goed, al goed?

'Hij is te aardig'

Helaas niet! Wanneer Wilfred en Johan de komende uitzending doornemen komt het gesprek ook op Rob. Johan geeft daarbij aan dat hij Rob ‘niet geschikt’ vond om bij hen aan tafel te zitten. Waarom niet? "Hij is te aardig. Mister Correct. Een lieve jongen, ideale schoonzoon”, zo verklaart Johan zich. Wilfred is dat met Johan eens. Hij vindt Rob ‘te genuanceerd’.

Ongemakkelijk

Oké… Ongemakkelijk! Zo ziet Wilfred even later zelf ook in: "Misschien hadden we dit buiten de schermen moeten bespreken", zegt hij. Johan moet lachen: "Dan had je het niet moeten vragen.” Maar goed, een troost voor Rob: Johan vindt ‘heel veel mensen’ niet geschikt om aan te schuiven bij De Oranjewinter.

Rob sprak zich gisteravond trouwens ook uit over zijn Chansons!!-collega, Matthijs van Nieuwkerk.

De Oranjewinter zie je elke dag rond 22.00 uur op SBS6.