Chansons!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chansons!
BN'ers

Vandaag Inside krijgt boze Rob Kemps aan de telefoon: ‘Vind ik raar’

|
|

Laatste update:

Vandaag Inside heeft weer een nieuwe vijand gemaakt en deze keer is het Rob Kemps, zanger en medepresentator van Chansons! De hitshow presenteert hij met Matthijs van Nieuwkerk maar ga absoluut geen grappen maken over de speciale band die zij samen hebben. Johan Derksen is verbaasd: Zo ken ik Rob Kemps niet.”

De mannen bij Vandaag Inside (nooit te beroerd om een mening te geven) wilden gisteravond hun scherpe commentaar geven op het nieuwe Chansons!-seizoen, maar daar werd toch van afgezien.

Geen beelden meer

“Het probleem is, Wilfred: wij krijgen geen beelden meer”, vertelde René van der Gijp in de aflevering gisteravond. Mensen denken dat ze in de maling genomen worden.”

Boos op vakantie

Rob Kemps was not amused dat ze grappen wilden maken over hem en de geliefde Matthijs van Nieuwkerk. Ik had dus heel leuke fragmenten, echt leuke fragmentjes. Maar ja, toen belde Rob vanaf z’n vakantieadres… We hadden het al binnen hier en geknipt, maar toen belde Rob om zeven uur dat we dat… Nou, wóest dat we het programma Chansons! een beetje op de hak wilden nemen.”

“Dat vind ik raar”, reageert aangever Wilfred Genee (die net als Rob Kemps een mopje kan zingen). Johan is het daarmee eens: Zo ken ik Rob Kemps niet, want het is best een aardige jongen, maar hij denkt waarschijnlijk dat wij iets geks daarmee willen doen.”

Verliefd op Matthijs

Dus welke grappen wilde René dan loslaten op Rob Kemps? Ook daarover gaat hij in detail. “Hij is niet alleen fan van Matthijs, hij is dól op hem. Hij kijkt altijd heel verliefd naar Matthijs.”

Klef

De kleffe manier waarop Matthijs en Rob met elkaar omgaan in Chansons!, vindt René hilarisch. “Weet je, ik hoop maar dat Matthijs twee kamers neemt als ze op een hotel zitten, want ik denk dat als ze in één bedje slapen, dat die Matthijs toch uit moet kijken dat ie af en toe de poeperd even dicht moet houden! Want anders zit Rob erop hoor! Dat weet ik honderd procent zeker!”

De hoogwaardige humor van Vandaag Inside vind je iedere werkdag om 21:40 uur op SBS6.  Chansons! is op zondag om 21.20 te zien op NPO1.

Lees verder