Chantal Janzen

Veronica Superguide logo
Chantal Janzen

Party poopers bij Eva Jinek verknallen Televizier-feestje Chantal Janzen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

TV-koningin Chantal Janzen won gisteren voor de zesde keer de Zilveren Televizier-ster voor Beste Presentatrice! Een prestatie die vraagt om drank en een feestelijk onthaal, wat ze direct na het Gala ook kreeg bij Eva Jinek aan tafel, al was de party hardy-mood van korte duur...

Eva had namelijk ook programmamaker Tim den Besten en 'Dr. Love' Robert ten Brink uitgenodigd voor een nabeschouwing van het sterk uitgeklede Gala. En toen ontpopten ze zich opeens tot party poopers! "Tim en ik hebben zitten kijken en in het begin was het wel echt heel weird, toch?", begon Robert nog lief. "Het was een beetje een crematiesfeer."

Uitvaart

Tim beaamde dat. "Een uitvaart, ja." Chantal, die de feeststemming in een klap in mekaar zag storten, had daar tijdens het gala niet veel van gemerkt. "Oh, dat voelde je niet in de zaal." Robert: "Het kwam goed door heel leuke filmpjes, maar in het begin dacht je echt: waarom moeten jullie daar voor straf met z’n 30 zitten?" Oef... heeft de champagne voor niets geplopt?

Prijzendiscussie

Daarna zwengelde Eva een hele andere discussie aan, naar aanleiding van Jan Slagters boze tweet. De Omroep MAX-baas vond het echt niet kunnen dat 'zijn' André van Duin de ster voor Beste Presentator niet won, maar Tim Hofman wel. 'Het is een instagramprijs', brieste Jan. Tim kon zich daar wel in vinden. Mag je zo'n prijs dan wel 'de beste presentator' noemen als het publiek bepaalt? "Nee, het zijn de meeste stemmen. Dan nog is het natuurlijk superknap. Maar ergens denk ik dat zo’n prijs meer waarde zou krijgen als er misschien een soort jury bij zit." Nou, nee hoor, legde Chantal uit. "Dat denk ik niet, want de tv-beelden zijn vanuit een jury. Ik denk dat deze prijs gewoon de verkeerde titel heeft. Je moet misschien zeggen ‘populairste’." Robert vindt overigens ook dat Hofman de ster voor Beste Presentator niet verdiende. "Je kunt zeggen: wie heeft hem dit seizoen het meest verdiend? Dan denk ik: André van Duin. Ik ben het dan wel met Jan Slagter eens eigenlijk."

Party poopers

Nou, weg feeststemming! Eva probeerde 't nog een beetje aan te zwengelen door nogmaals te proosten en Chantal opnieuw te feliciteren. En toen kwam ze met een typische Chantal-comeback. "Dankjewel. Nadat jullie deze prijs totaal in twijfel hebben getrokken." Gelukkig zorgde ze na afloop gewoon lekker zelf voor een ruige after!

Party poopers bij Eva Jinek verknallen Televizier-feestje Chantal Janzen

Jinek is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder