Jinek gemist: Disney-gek Wibi Soerjadi over Dumbo én hij speelt Circle of Life!

Jinek gemist: Disney-gek Wibi Soerjadi over Dumbo én hij speelt Circle of Life!

Disney-bezetene Wibi Soerjadi mocht gisteren in Jinek vertellen waarom Disney’s nieuwe live-action-pareltje zo tof is en dan hebben we het natuurlijk over Dumbo. Ook speelde hij een indrukwekkende versie van Circle of Life.

En die moet je écht gezien hebben, maar laten we eerst beginnen met Dumbo. Uiteraard had Wibi niets dan goede woorden voor Tim Burtons live-action-versie van de animatieklassieker (die vanaf nu in de bios draait).

Janken

Toen Eva een fragment uit het origineel (1941) liet zien, moest ze zelf bijna huilen. En dan gaat het natuurlijk om het stukje waarin Dumbo’s moeder hem vanuit haar cel troost. *Snik*. Baby Mine is zó’n goed Disney-nummer…

Circle of Life

Uiteraard mocht Wibi ook een moppie spelen. En hoe! Hij bewerkte Lion King-klassieker Circle of Life tot een indrukwekkende pianoversie. Zijn hond, die zo uit 101 Dalmatiërs is komen wandelen, kwam zijn baasje voor het optreden nog effe knuffelen. Hoe lief!

Dumbo draait nu in de bioscoop. Later dit jaar komt Aladdin uit (22 mei) met die nu al beruchte verse van Genie. Stiekem kijken wij nog het meest uit naar de nieuwe Lion King, die vanaf 17 juli in de bios draait. Tot die tijd staat de trailer eindeloos op repeat!