Jim Bakkum

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jim Bakkum

CUTE! Jim Bakkum heeft een nieuwe tattoo voor zijn dochter

|
|

Laatste update:

Romcom-koning Jim Bakkum heeft een speciale tattoo laten zetten. Op zijn Instagram deelt hij het kunstwerkje.

Vers ge-bakkum tattoo

Jim Bakkum heeft de nieuwe tattoo laten plaatsen op zijn onderarm. Voor zijn kinderen Lux en Posy had hij al een tattoo op zijn rechterarm, maar nu was ook zijn linkerarm aan de beurt. Dochter Molly had namelijk nog geen kunstwerkje. “Zo zo zó blij met dit hier. Tweeënhalf jaar heb ik nagedacht over een tattoo voor Molly. De namen ‘Lux’ en ‘Posy’ zijn symbolisch vereeuwigd in een tekening op mijn rechterarm. Die namen hebben een vrij duidelijke betekenis. Molly niet.

Nennie 

Het resultaat zijn de namen ‘Nennie’, ‘Tettie’ en ‘Sie’. Jim legt de betekenis hierachter uit. “Vanaf heel klein noemt Molly zichzelf ‘Nennie’, Posy ‘Tettie’ en Lux ‘Sie’ (vraag me niet waarom) en nu heb ik die naampjes voor altijd op mijn arm vereeuwigd.” 

De tekst is uiteindelijk geschreven door een héél bijzondere artiest. “Gisteravond persoonlijk geschreven door Posy, die een half uur lang op haar allernetst de drie namen op een blaadje schreef. Met hartjes. Zo is -ie speciaal voor Molly, maar verweven met haar broer en zus.” 

Royaal afscheid

Maar de acteur houdt het voorlopig alleen bij de hartjes van zijn kids, want hij wil even geen romcoms meer doen. Gelukkig zet de koning nog eenmaal zijn kroon op: hij schittert in de nieuwe bioscoopfilm Liefde Zonder Grenzen.

Liefde Zonder Grenzen draait nu in de bioscoop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder