Jim Bakkum onthult castleden romcom Liefde Zonder Grenzen

Door Redactie
Jim Bakkum, Liefde zonder Grenzen

Van Casanova's, Zwaar Verliefd (1 én 2) tot Onze Jongens; een Nederlandse romcom is haast geen succes zonder Jim Bakkum. Binnenkort komt daar nog een titel bij. De acteur heeft namelijk een hoofdrol bemachtigd in Liefde Zonder Grenzen. 

Hij onthult in een speciale video ook alvast met wie hij dit keer het witte doek deelt.

Cast is compleet

Van Yolanthe Cabau, Selma Omari, Melissa Drost en Freek Bartels was al bekend dat zij hun opwachting maken in de film. Maar daar blijft het niet bij. Ook, houd je vast: Abbey Hoes, Soy Kroon, Edwin Jonker, Elle van Rijn, Hajo Bruins, Peggy Vrijens, Rachida Laallala en Hassan Slaby mogen hun goede acteerskills weer uit de kast halen. Bekijk de volledige aankondiging hier.

Romcom ten top

Liefde Zonder Grenzen wordt net als films als F*ck de liefde en de Netflix-hit Just Say Yes weer een zogenoemde ensemblefilm, een film met meerdere verhaallijnen. Het verhaal draait namelijk om de liefdeslevens van de zussen Eva (Yolanthe Cabau), Lieke (Abbey Hoes), broer Maarten (Jim Bakkum) en hun vader Ferry (Hajo Bruins) die totaal niet met elkaar te vergelijken zijn. Wat er met dat laatste precies wordt bedoeld, moet later blijken!

Eén ding is al wel duidelijk: aan schattige hondjes geen gebrek!

Liefde Zonder Grenzen, de romcom die vast in dit overzicht terechtkomt, is vanaf oktober te zien in de bioscoop. Nu al zin een biosbezoekje? Bekijk hier de highlights.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.