Beugelbekkie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beugelbekkie

Jeugdsentiment: Beugelbekkie komt naar Videoland!

|
|

Laatste update:

We kunnen allemaal wel een geruststellend shot jeugdsentiment gebruiken in deze ellendige en saaie lockdown-tijden. Gelukkig komt Videoland binnenkort met die injectie want animatieserie Beugelbekkie komt online!

We kunnen het iconische intro-nummer nog steeds dromen. "Zou ik soms mijn leven dromen, ik neem het maar zoals het komt. Ik kan me zo toch niet vertonen, al dat ijzer in m'n mond. Kijk nou! Ik ben een beugelbekkie!" Puur genieten. 

Beugelbekkie? Wat is dat?

Geen idee waar we het over hebben? De Canadese serie Beugelbekkie (Braceface) gaat over high school-studente Sharon Spitz, in de Nederlandse versie ingesproken door Angela Schijf. Ze moet zien te dealen met een - houd je vast - elektrisch geladen plaatjesbeugel die haar het leven zuur maakt. En uiteraard is er ook een bully in het spel: aartsrivale Nina. Dit is een trip down memory lane voor iedereen die opgroeide met Fox Kids en Jetix. Those were the days.

Beugelbekkie op Videoland

Goed: nog heel even wachten en we kunnen dit jeugdsentiment keihard gaan bingen. Vanaf 30 april zijn alle afleveringen van de drie seizoenen te zien op Videoland. Wij zouden er bijna een plekje voor reserveren in onze lijst met beste series op Videoland!

Lees hier welke series én films nog meer naar Videoland komen in april.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder