Jeroen Pauw, tattoo

Veronica Superguide logo
Jeroen Pauw, tattoo

Hilarisch: Jeroen Pauw showt zijn Diederik Gommers-tattoo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als je het alleen maar zou horen, zou je het waarschijnlijk niet geloven. Maar toch is het waar: Jeroen Pauw heeft een Diederik Gommers-tatoeage! Vol trots liet hij die gisteravond zien in Op1.

"Heb jij de tattoo al? Heb jij deze al?" vroeg de invaller van Op1 aan zijn tafelgast Ernst Kuipers, waarna Jeroen Pauwj met een grote glimlach die van hemzelf liet zien. Benieuwd? Bekijk dan maar snel de video hieronder.

Promoactie Serious Request

Gelukkig is het voor Jeroen Pauw maar tijdelijk, want het blijkt allemaal te gaan om een hilarische promoactie van Sander Hoogendoorn. De radiodj van 3FM wil zijn 'held in deze coronatijd' Diederik Gommers verenigen op zijn borstkas, maar daar staat wel wat tegenover. Elke luisteraar die vijf euro of meer doneert voor Serious Request: The Lifeline krijgt zelf ook een nep-tattoo. En hoe leuk? Diederik Gommers doet zelf ook mee aan de actie, zo liet hij gisteravond weten. "Ik moet 'm nog krijgen en een filmpje maken." 

Streefbedrag

Als de actie het streefbedrag van €10.000 haalt, gaat een ware tattoo-artist met Sander aan de slag, maar zover is het nog lang niet. De tattoo-stunt heeft momenteel nog net geen 4.000 euro in het laatje gebracht. Bekijk hier de tussenstand.

Lees verder