Jeroen Pauw en Fidan Ekiz

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeroen Pauw en Fidan Ekiz

Jeroen Pauw tijdelijk terug met talkshow op NPO 1!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Goed nieuws voor iedereen die talkshowkoning Jeroen Pauw een beetje miste: de presentator komt tijdelijk terug op de late avond van NPO 1!

Dat laat BNNVARA weten in een persbericht. Jeroen, die een tijdje terug stopte met zijn eigen talkshow Pauw, maakt een comeback bij zijn succesvolle vervanger Op1. Hij vormt nu tijdelijk elke zondag een duo met journaliste Fidan Ekiz.

Tijden van crisis

Sinds vorige week zendt Op1 zeven dagen per week uit en dat heeft uiteraard alles te maken met de coronacrisis. "In deze tijd van crisis is er grote behoefte aan goede informatievoorziening en duiding. Ik ben zeer tevreden dat we hier middels een derde duo bij Op1 een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren", zegt BNNVARA-directeur Gert-Jan Hox.

Reactie Pauw

"Door de maatschappelijk ontwrichtende coronacrisis is het ook journalistiek alle hens aan dek", zegt Jeroen in een eerste reactie. Hij verheugt zich op het samenwerken met de redactie en uiteraard met Fidan, zijn duo-partner. "Die ik ten tijde van Pauw en Witteman heb leren kennen als een slimme en vrolijke collega en een bevlogen en origineel journalist."

Ook Fidan Ekiz terug

Fidan, die lange tijd in de running was om mee te doen aan Op1, maar uiteindelijk weigerde, dook vorige week voor het eerst op toen één van de andere presentatoren ziek thuis zat. Nu krijgt ze alsnog een (tijdelijk) vast plekje in de programmering. "Ik ga me inzetten om zowel de harde feiten als de warme momenten waar we met zijn allen behoefte aan hebben bespreekbaar te maken. En ben vereerd en verheugd dat met een vakman en fijn mens als Jeroen te mogen doen."

Op1 is nu dus elke dag te zien, vanaf 22:30 uur op NPO 1. Met zondag voor het eerst gepresenteerd door Jeroen Pauw en Fidan Ekiz.

Lees verder