Jason Statham in Cash Truck

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jason Statham in Cash Truck

Jason Statham in keiharde trailer Cash Truck

|
|

Laatste update:

Klaar voor een portie keiharde actie? Check dan de nieuwe trailer van Cash Truck: de nieuwe misdaadthriller van Guy Ritchie mét Jason Statham.

In Cash Truck speelt Jason Statham de mysterieuze H. Hij vindt een baan bij een geldtransporteur, maar zijn nieuwe collega’s vinden hem maar verdacht. Bij het minste teken van gevaar schiet H. erop los en hij kijkt niet op een dode crimineel meer of minder. De nieuweling blijkt een bijzondere reden te hebben om mee te rijden met de geldtransporten…

Cash Truck

Naast Jason Statham zie je in Cash Truck Holt McCallany (Mindhunter), Josh Hartnett, Scott Eastwood en Laz Alonso (Avatar, The Fast and the Furious).

Cash Truck is de nieuwste film van regisseur Guy Ritchie (Lock, Stock and two Smoking Barrels, Snatch) en is een remake van de Franse misdaadthriller Le Convoyeur. Mogelijk heeft Guy Ritchie bij Netflix advies gevraagd over een zo dom mogelijke titel voor zijn nieuwe film.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

In de Verenigde Staten lijkt Cash Truck (onder de titel Wrath of Man) op 7 mei in première te gaan. In Nederland is er nog geen releasedatum bekend, behalve dat Cash Truck in 2021 verschijnt.

Lees verder