Jason Momoa

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jason Momoa
Hollywood

Jason Momoa neemt afscheid van lange lokken

|
|

Laatste update:

Het is over en uit met die lange, weelderige en dromerige lokken van Jason Momoa. De Aquaman-hunk gaat voortaan met een kort koppie door het leven en dat doet hij heus niet 'zomaar'.

Jason scheerde zijn hoofd kort als gebaar. Zo wil de DC-ster aandacht vragen voor de vervuiling door plastic. "Ik ben doodmoe van al die plastic flesjes", verzucht de acteur in een filmpje op Instagram. "We moeten stoppen met al die shit."

'Laten we opnieuw beginnen'

Naast het filmpje heeft hij een wervende tekst geplaatst. "Laten we opnieuw beginnen", schrijft Jason. "Laten we aloha verspreiden. Laten we ons land en onze oceanen beter beschermen. Laten we plastic uit onze levens verbannen en ook uit onze zeeën." Het is niet de eerste keer dat hij zijn hoofd scheert om aandacht te vragen voor milieuproblemen. Hij deed dit ook al in 2019.

Aquaman

Jason, die eerder dit jaar scheidde van ex Lisa Bonet, zien we binnenkort weer terug als woeste zeeheld Arthur Curry. Of, nou ja, binnenkort? Het duurt weer ietsje langer dan gepland want Aquaman 2 is weer uitgesteld, net als Shazam 2.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder