Jason Momoa heeft nu al zin in Aquaman 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jason Momoa heeft nu al zin in Aquaman 2

Jason Momoa heeft nu al zin in Aquaman 2

|
|

Laatste update:

De eerste Aquaman is nog niet eens uit, maar hoofdrolspeler Jason Momoa heeft de smaak helemaal te pakken. Hij kan nu al niet wachten om met de opnames van het vervolg te beginnen. Sterker nog, de acteur heeft al een hele openingsscène bedacht, zo onthulde hij in een interview met het tijdschrift Total Film.

Ideeën volop voor het vervolg“Toen we bezig waren met de opnames van Aquaman, had ik de openingsscène van Aquaman 2 al helemaal af in mijn hoofd. Ik heb mijn idee voorgesteld aan de producer, en aan de baas van Warner Bros. Ze vonden het te gek. Het is ook heel goed... Ja, ik heb dus zeker ideeën voor Aquaman 2”, aldus de enthousiaste spierenbundel.

Kunst afgekeken van Marvel?Misschien loopt de Hawaïaanse klerenkast hier iets te hard van stapel, want natuurlijk moeten we eerst eens zien hoe goed de eerste Aquaman het gaat doen. Maar afgaande op de trailers gaat dat wel goedkomen: DC lijkt eindelijk eens besloten te hebben om het kunstje nu eens goed van Marvel af te kijken, en als gevolg ziet Aquaman er een stuk vrolijker en kleurrijker uit dan de meeste andere DC-films tot nu toe (met Wonder Woman als positieve uitzondering op de regel natuurlijk).

Het wordt een natte kerst dit jaar, want Aquaman zal vanaf 20 december voor volop vochtige bioscoopzalen zorgen.

Lees verder