Jason Momoa wordt gebodyshamed en fans grijpen in

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jason Momoa wordt gebodyshamed en fans grijpen in

Jason Momoa wordt gebodyshamed en fans grijpen in

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Stel hè? Je bent Jason Momoa. Je weet wel, die enorme kerel die Khal Drogo speelde in Game of Thrones. Die man die Ellen DeGeneres leerde bijlwerpen. Dus die man ben je. En je bent nog leuk en grappig ook en iedereen op de wereld, man of vrouw, wil je insmeren met olie en de hele dag bovenop je liggen. En dan wordt je online gebodyshamed door een paar, stuk of 4, mensen.

Is dan niets meer heilig!?

Zo is het gegaan: Jason was met zijn ook al zo lekkere vrouw Lisa Bonet op vakantie. En toen werd hij door een paar mensen gespot, die foto's namen en online commentaar begonnen te leveren op zijn figuur. Dat buikje! Dat kon echt niet. Zeiden een paar nikszeggende mensen op social media. Het leverde een 1000-voudige reactie op van fans: Wat? Laat Jason Momoa met rust!

Dikke sixpack

Tuurlijk, als je moet opdraven voor de opnames van een superheldenfilm Aquaman, dan zorg je dat je er strak uitziet. En dan gaat er nog een animatieteam met computers in de weer om die sixpack uit je buik te laten knallen. Dus hee, niemand ziet eruit als Jason Momoa in de film. Zelfs Jason Momoa niet. En dat weet ook 99,9% van de mensheid. En die 0,1%, die heeft het nu ook weer eens gehoord. 

Dad bod

De man van de haka’s kreeg er dus van langs op social media, met zijn ‘dad bod’ (=daddy body, wat betekent dat hij erbij loopt als een uitgebluste vader). Maar fans grepen dus massaal in. Kijk deze reacties!

Lees verder