Jandino Aspiraat met sjaal

Veronica Superguide logo
Jandino Aspiraat met sjaal

Jandino en Wendy presenteren nieuw seizoen Dance Dance Dance

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deze maand gaat het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance van start. En dat zal er net iets anders uitzien dan je gewend bent!

Overstap

Eind vorig jaar werd bekend dat Dance Dance Dance komend seizoen van danspartner wisselt. Het populaire dansprogramma zal voortaan niet bij RTL 4 te zien zijn, maar bij SBS6. Waar het vorige seizoen nog werd gepresenteerd door Humberto Tan en Chantal Janzen, zullen Jandino Asporaat en Wendy van Dijk die taak op zich nemen bij SBS. Voor Jandino is het trouwens bekend terrein. Hij presenteerde Dance Dance Dance drie seizoenen lang voor RTL 4 voor hij de overstap maakte naar Talpa.

Jandino en Wendy presenteren nieuw seizoen Dance Dance Dance

Trio

In het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance zullen elf BN’ers zich van hun meest swingende kant laten zien. Onder anderen actrice Susan Visser en acteur Thomas Cammaert, Danny de Munk met zijn dochter Bo, zangeres Sharon Doorson met acteur Géza Weisz zullen een danskoppel vormen. Opvallend genoeg doet er voor het eerst doet er ook een trio mee: Lisa, Shelley en Amy van OG3NE!

Talent

Juryleden Timor Steffens, Igone de Jongh en Jan Kooijman zullen beoordelen welke van de koppels het meeste danstalent heeft. Laatstgenoemde vervangt trouwens Dan Karaty. Het uitgesproken jurylid zou het momenteel te druk hebben met andere projecten.

Dance Dance Dance is vanaf vrijdag 27 september iedere week om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Lees verder