Jandino Asporaat van Bon Bini Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jandino Asporaat van Bon Bini Holland

Jandino Asporaat viert bijzondere mijlpaal

|
|

Laatste update:

Jandino Asporaat heeft wat te vieren: zijn Bon Bini-films hebben niet minder dan anderhalf miljoen mensen naar de bioscopen gelokt!

Schoonfamilie

Begin deze maand ging Bon Bini: Judeska in da House in première. In deze spin-off van de populaire Bon Bini-films komt Judeska tijdens de lockdown vast te zitten met de bekakte schoonfamilie van haar nichtje. Inmiddels heeft de film al meer 100.00 bezoekers getrokken. Hiermee passeert de Bon Bini-reeks de grens van anderhalf miljoen bezoekers.

‘Niet te beschrijven’

Op Instagram nam Jandino Asporaat uitgebreid te tijd om stil te staan bij deze mijlpaal. “Dat jullie zo massaal die film ondersteunen is niet te beschrijven”, schrijft de hoofdrolspeler van de Bon Bini-films. En de fans (waaronder de koninklijke familie) hebben nog iets om naar uit te kijken: “Ik beloof wel dat, zodra we weer mogen, wij met grootste Bon Bini ever ever everrrrrrr komen”, aldus Asporaat.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Bon Bini 3

Jandino Asporaat heeft het natuurlijk over Bon Bini 3. Dit vervolg wel al in 2019 aangekondigd, maar werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. Met de versoepeling van de maatregelen zal de productie van Bon Bini 3 echter snel van start gaan. De fans kunnen alvast in de stemming komen met Bon Bini 2, die kaskraker uit 2018 staat sinds deze week op Netflix.

Lees verder