Jan Rot zorgt voor stress in De Slimste Mens!

Jan Rot in De Slimste Mens

Zanger/schrijver Jan Rot mag nog één keer stralen in De Slimste Mens. Jan bezorgde de kijkers van de kennisquiz bijna een rolberoerte, omdat hij vergat te passen!

Jan Rot ging extreem lekker in zijn tweede aflevering (net als in de eerste!), maar tegen het einde maakte hij een grote fout. Jan had genoeg punten om de avond te winnen, maar vergat te passen! Terwijl de secondes wegtikten, keek hij Philip Freriks aan met een blik van: ‘Wat wil je nou van me?’

Jan Rot zorgt voor stress in De Slimste Mens!

Uiteindelijk had Jan het nét op tijd door. Met drie seconden op de klok riep hij ‘Stop!’ “Ik had niet opgelet, joh! Wat dom!”

Jan Rot zorgt voor stress in De Slimste Mens!

Passen, Jan!

Kijkers van De Slimste Mens leefden enorm mee met de zanger/schrijver. Rot is ongeneeslijk ziek, maar mocht als ‘laatste wens’ nog een keer aanschuiven in het programma. Kijkers waren benauwd dat hij zijn deelname op deze manier zou beëindigen en zaten te krijsen naar hun tv!

De Slimste Mens

Door zijn overwinning mocht Jan de finale overslaan. Johan Nijenhuis won de finale van Thorn de Vries, waardoor ze De Slimste Mens allebei verlaten. Johan gaat naar de finaleweek en voor Thorn is het avontuur voorlopig ten einde.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Op maandag 17 januari start de finaleweek. Jan mag het dan meteen opnemen tegen Wouter Bouwman én publiekslieveling Randy Fokke. Het wordt een zware opgave, maar Jan Rot heeft nog altijd kans op de ultieme overwinning.