Jan Boskamp keert terug naar Veronica Offside

Jan Boskamp
© RTL

Jan Boskamp keert terug naar zijn oude stek op SBS6! In Vandaag Inside vertelde Wilfred Genee dat de populaire voetbalanalist maandag te zien is in Veronica Offside.

Boskamp was regelmatig te gast bij Veronica Inside. Toen Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen de dagelijkse talkshow Vandaag Inside begonnen, verscheen Jan niet meer aan tafel. Boskamp verhuisde naar het RTL-voetbalprogramma VTBL, maar dat programma flopte en verdween na zes afleveringen van de buis.

Jan Boskamp keert terug!

Veronica Offside doet het voorlopig prima op Veronica, mede door de analisten Wesley Sneijder en Andy van der Meijde. Voetbalfans zijn behoorlijk blij met de terugkeer van Jan Boskamp, die altijd de lachers op zijn hand krijgt.

Na de overstap naar een dagelijkse talkshow haakte ook Hans Kraaij af als regelmatige tafelgast bij Veronica Inside. Voor zover bekend zien we hém voorlopig niet terug als voetbalexpert.

Je ziet Veronica Offside elke maandag en vrijdag op Veronica, vanaf 20:25 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.