Maisie Williams als Arya Stark

Veronica Superguide logo
Maisie Williams als Arya Stark

Jammer! Geen Game of Thrones-sequel met Arya Stark

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als jij net zoals veel fans teleurgesteld bent met het einde van Game of Thrones, wacht dan niet op een vervolg want die komt er niet! Casey Bloys, de programmaleider van HBO, heeft in een interview met The Hollywood Reporter gemeld dat een sequel op de serie er echt niet inzit. Arya Stark die met haar schip de horizon tegemoet vaart is voor nu dus het laatste dat we van Maisie Williams zullen zien. 

Prequels

Bloys vertelt dat de originele show definitief is afgelopen en dat hij geen personages uit die wereld wil halen. Dit betekent overigens niet dat er helemaal geen Game of Thrones-content meer komt. Casey zegt dat er 3 prequelprojecten in de maak zijn. Er zijn in juni al opnames gepland voor een serie, en de andere 2 liggen nog op de tekentafel.

Geen Khaleesi meer

Deze series zullen zich duizenden jaren in het verleden afspelen, en we kunnen volgens Bloys dus geen bekende personages verwachten. Maar zolang het zich afspeelt in de fantasiewereld van George R.R. Martin zijn wij al tevreden. En wie weet, als het goed gaat lopen kunnen we later misschien toch nog genieten van Arya als Captain Jack Sparrow!

Lees verder