Jamie Lee Curtis met Michael Myers in Halloween

Veronica Superguide logo
Jamie Lee Curtis met Michael Myers in Halloween

Jamie Lee Curtis hint op vervolg Halloween

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorig jaar nam Jamie Lee Curtis het in Halloween opnieuw op tegen seriemoordenaar Michael Myers. En het lijkt erop dat de ‘scream queen’ klaar is voor een rematch!

Comeback

Jamie Lee Curtis maakte vorig jaar een comeback van jewelste in Halloween. Niet in de laatste plaats dankzij haar ijzersterke hoofdrol riepen we Halloween uit tot een van de beste horrorfilms van 2018. Ook het publiek was enthousiast: de film kostte nog geen vijftien miljoen dollar om te maken, maar bracht ruim 250 miljoen dollar op in het laatje. En dan zijn de plannen voor een vervolg snel gemaakt. Op Twitter verscheen deze week dan ook een kiekje met Curtis dat weinig aan de verbeelding overliet!

Toonaangevend

Ook niet onbelangrijk: de foto werd op Twitter geplaatst door Jason Blum. Dankzij titels als The Purge, Get Out en… Halloween groeide hij uit tot de meest toonaangevende horrorproducer van deze eeuw. Deze week hadden we nog een interview met Blum, die zowaar een fan van Amsterdamned blijkt te zijn. Het nieuws is trouwens ook weer geen enorme verrassing: in oktober vorig jaar schreven we al dat een vervolg op Halloween zo goed als zeker was. Maar deze tweet lijkt het goede nieuws te bevestigen. Net als de terugkeer van Curtis als Laurie Strode!

Lees verder