James May over autocrash: 'Ik ben helemaal in orde'

Door Sabine Schults
James May
© Prime Video

The Grand Tour-presentator James May laat van zich horen na het nieuws over zijn autocrash in een tunnel in Noorwegen. "Bedankt voor al jullie aardige reacties en grappen over mijn crash, plaatst hij op Twitter. "Ik ben helemaal in orde."

Crash in tunnel

Tijdens opnames van The Grand Tour in Noorwegen reden James en collega's Jeremy Clarkson en Richard Hammond om beurten door een tunnel. Omdat de lichten pas aangingen zodra er op dat punt gereden werd, was er sprake van verminderd zicht. James, die bekend staat als 'Captain Slow', reageerde niet snel genoeg en crashte. Op het moment van de crash reed hij naar verluidt 120km/u. Volgens James vond het ongeval wel 'al een tijdje geleden' plaats.

Auto's, reizen, eten

Naast Top Gear en The Grand Tour is James ook te zien in wat 'veiligere' programma's, waarin hij niet op hoge snelheid door tunnels rijdt. Zo is hij op Prime Video te zien in de reisprogramma's James May: Our Man In Japan en James May: Our Man In Italy. Ook heeft hij zijn eigen kookprogramma: James May: Oh Cook.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.