No Time To Die, releasedatum

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
No Time To Die, releasedatum

Yes! James Bond: No Time to Die in november in de bioscoop

|
|

Laatste update:

We hadden stiekem al ingezet op 2021, maar Universal Pictures heeft vandaag onthuld dat die angst ongegrond is. Vooralsnog is de planning dat James Bond: No Time to Die gewoon vanaf 12 november in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

Dat maakte Universal Pictures vandaag via een statement bekend!

Nieuwe vijand

No Time to Die wordt de allerlaatste James Bond-film met Daniel Craig in de hoofdrol. De acteur kruipt in deze film in de huid van de gepensioneerde Bond en neemt het nog een keer op tegen een nieuwe levensgevaarlijke vijand: Rami Malek. Volgens verschillende fantheorieën is de Bohemian Rhapsody-acteur stiekem de nieuwe Dr. No! Wij kunnen niet wachten. Heb je de trailer nog niet gezien? Check 'm dan snel.

Lastig dilemma

We wisten eerder al te melden dat er volgens Britse media behoorlijk werd gebakkeleid over de nieuwe releasedatum. Het antwoord hing namelijk niet alleen af van het moment waarop de bioscopen wereldwijd hun deuren weer zouden openen, maar ook wanneer mensen zich weer veilig voelen om echt naar de bioscoop te gaan. Daar lijkt met deze nieuwe datum nu een keuze in te zijn gemaakt. Of de film dan ook om 00:07 uur gaat draaien, moet later blijken.

Andere films

Helaas voor fans van Peter Rabbit (13 januari 2021), Ghostbusters: Legacy (4 maart 2021), Fast & Furious (1 april 2021) en de Minions (30 juni 2021). Universal liet vandaag weten die films te hebben verplaatst naar 2021. Dat wordt dus nog even geduld hebben! 

No Time to Die draait (als het goed is) vanaf 12 november in de bioscoop. 

Copyright: Danjaq LLC and Metro Goldwyn Mayer Studios Inc

Lees verder