Jaimie Vaes en Jorik Scholte

Veronica Superguide logo
Jaimie Vaes en Jorik Scholte

Jaimie Vaes openhartig over seksleven met Lil' Kleine

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

In de nieuwe podcast van LINDA.Meiden, volgens Shownieuws opgenomen vóór het veelbesproken incident met Lil' Kleine, doet Jaimie Vaes een boekje open over haar seksleven met Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet.

Dat staat natuurlijk in schril contrast met de heftige geruchten over het de vermeende mishandeling van Jaimie door Jorik, ook al houden de twee zelf vol dat er géén geweld is gebruikt tijdens die beruchte Ibiza-nacht. Maar goed: het is dus vóór alle heisa opgenomen. "Seks hebben we allemaal en het moet bespreekbaar zijn", vindt de influencer.

Jaimie over seks met Jorik

"Ik heb echt niets te klagen, we hebben een heel goed seksleven", legt Jaimie uit. "Als hij (Jorik, red.) dit hoort, zal hij wel tegen me zeggen: 'Nou, dan mag je wel wat vaker zin maken'", grapt ze. Jaimie beschrijft Jorik als haar "ideale sekspartner". "Vanaf het eerste moment ging het al heel organisch. Ik heb nooit iets hoeven aankaarten, het is nooit zo geweest dat de één iets anders wilde dan de ander."

Win het weekend van je dromen!

Communicatie binnen de relatie

In diezelfde podcast gaat het, pijnlijk genoeg, ook over het belang van communicatie in een relatie, zoals je in het Shownieuws-filmpje hieronder ziet. Jaimie vindt met elkaar kunnen praten enorm belangrijk, maar ze is er "nog steeds niet altijd goed in, mijn partner ook niet". Als ze ergens mee zit, vindt ze het ook lastig om niet vanuit emotie te reageren. "Als ik rationeel blijf, werkt dat beter. Dat wil niet zeggen dat het altijd goed aankomt, maar ik vind het wel belangrijk."

Het laatste nieuws uit de geruchtenmolen? De bruiloft van Jaimie en Jorik staat mogelijk op losse schroeven.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder