Jada Pinkett-Smith had affaire met August Alsina

Jada Pinkett-Smith had affaire met August Alsina

Het huwelijk tussen Will Smith en Jada Pinkett-Smith zat lange tijd in zwaar weer, en een paar jaar geleden gingen er sterke geruchten dat het stel zou scheiden. Jada geeft nu toe dat ze een buitenechtelijke relatie had met R&B-zanger August Alsina.

Jada doet haar bekentenis in haar eigen Real Table Talk-show, waarin Will deze week te gast was. August Alsina zei recent bekend dat hij vier jaar geleden (met toestemming van Will) een relatie begon met Jada, terwijl het duo door een moeilijke periode ging.

Jada en Will wilden de uitspraken van Alsina tóch even bijstellen, want volgens het duo is dat niet helemaal zoals het gegaan is.

Volgens Jada waren zij en Will vier jaar geleden tijdelijk uit elkaar, omdat hun huwelijk door een moeilijke periode ging. Ze leerde August Alsina kennen, vond dat hij hulp nodig had, en de vriendschap groeide uit tot een relatie. Will Smith en Jada Pinkett-Smith waren op dat moment gescheiden van tafel en bed.

Volgens Jada heeft Will Smith geen ‘toestemming’ gegeven voor de affaire, want de acteur had op dat moment weinig te vertellen over het leven van zijn vrouw. Na verloop van tijd besefte Jada dat haar relatie met Alsina een soort vluchtgedrag was, en besloten zij en Will Smith de draad weer op te pakken.

Will en Jada: Bad Marriage for life!

De affaire was de laatste tijd veelvuldig in het nieuws, nadat August Alsina in een Youtube-interview zei dat hij en Jada een tijdje een relatie hadden gehad. De populaire Will Smith en zijn vrouw wilden in eerste instantie niet reageren, maar omdat de vragen bléven komen besloten ze alles op tafel te gooien.

Volgens het stel is hun relatie nu sterker dan ooit. Will Smith sloot het gesprek af met een Bad Boys-grapje: “We ride together, we die together… Bad marriage for life!”