Love Is Blind

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Love Is Blind

Ja! Netflix brengt tweede seizoen Love Is Blind

|
|

Laatste update:

Wat krijg je als je Married At First Sight mixt met First Dates? Waarschijnlijk iets dat heel veel lijkt op Love Is Blind. De Netflix-datingshow was de laatste weken enorm populair en krijgt daarom een tweede seizoen.

Netflix kondigde Love Is Blind seizoen 2 aan met deze blije trailer!

Als je goed hebt opgelet zie je dat ook Marie Kondo, Rhythm + Flow én de reality-competitie The Circle er een seizoen aan vast plakken. Daar worden we blij van! Love Is Blind is momenteel echter even van de buitencategorie.

In Love Is Blind daten kandidaten met elkaar zonder dat ze elkaar kunnen zien. Als het klikt mogen ze een aanzoek doen, en als dat wordt geaccepteerd gaan ze samen op vakantie. Vervolgens ontmoeten alle kandidaten elkaar, gaan ze op bezoek bij elkaars familie, en moeten ze beslissen of ze getrouwd willen blijven.

Love Is Blind

In de realityshow volgt het ene gênante moment het andere op, verlaten kandidaten hun ‘verloofden’ voor elkaar, en zie je een hele reeks aan ongezonde persoonlijkheidstrekjes voorbijkomen. Als je genoten hebt van MAFS, en laten we eerlijk zijn; dat hebben we toch allemaal, dan mag je Love Is Blind niet missen.

Wanneer het tweede seizoen van Love Is Blind verschijnt is helaas nog niet bekendgemaakt. De casting is begonnen, dus het tweede seizoen ligt niet zo lang op de plank als de eerste reeks!

Lees verder