Jennifer Lopez J-Lo poledancing stripper Hustlers

Veronica Superguide logo
Jennifer Lopez J-Lo poledancing stripper Hustlers

J-Lo vond het “bevrijdend” om een stripper te spelen in Hustlers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende week gaat J-Lo’s nieuwe film Hustlers in première, en aangezien de 50-jarige zangeres hierin een paaldansende stripper speelt zal dat vast niet opgemerkt voorbijgaan. La Lopez zet de publiciteitsmachine zelf vast in gang met een interview waarin ze vertelt hoe geweldig het wel niet was om een stripper te spelen.

“Strippen had iets heel bevrijdends”

“Ik ben het gewend om in sexy pakjes op te treden, maar meestal heb ik dan toch nog drie strakke lagen kleding aan”, zo vertelt de diva in een interview met ES Magazine. “Het was een hele nieuwe gewaarwording voor mij om vrijwel naakt tegenover 300 joelende figuranten te verschijnen en voor geld te dansen”. Dat klinkt nogal intimiderend, maar volgens Jennifer was het tegendeel het geval: “Het had iets heel bevrijdends, je geeft je echt bloot, zowel fysiek als emotioneel en psychisch”. Het is de vraag of de diepgang van deze acteerprestatie ook door zal dringen tot het bioscooppubliek, dat toch vooral komt voor een paaldansende Jenny from the Block.

13 minuten lang paaldans-filmpje

Als extra lokkertje heeft de Latina superster nu op haar eigen YouTube-kanaal een 13 minuten lang achter-de-schermen filmpje gepost, waarin te zien is hoe zij leerde paaldansen. Waar haar instructrice er zes jaar over had gedaan om als een echte professional de paal te berijden, kreeg J-Lo maar zes weken de tijd om te leren als een volleerde stripper die ijzeren staaf op en af te gaan. Het resultaat is dus vanaf 12 september te zien in de bioscopen.

Lees verder