Sexy J-Lo stript (je portemonnee!) in Hustlers!

Sexy J-Lo stript (je portemonnee!) in Hustlers!

Jennifer Lopez, Cardi B. en Constance Wu slingeren rond aan palen, terwijl ze bankiers afstraffen! Check de sexy trailer van het komische strippersdrama Hustlers!

Hustlers is gebaseerd op een reeks interviews dat New York Magazine hield met stripteasedanseressen in Manhattan. Sommigen vertelden dat ze rijke Wall street-figuren drogeerden, en vervolgens aan de haal gingen met hun portemonnee.

Constance Wu, Jennifer Lopez, Cardi B, Julia Stiles en Keke Palmer spelen een club exotisch danseressen die op creatieve manier wraak nemen voor de financiële crisis!

Hustlers

Hustlers dramatiseert de interviews nogal, maar ziet er alvast uit als een prikkelende drama/comedyfilm. Een tijdje geleden deelde Jennifer Lopez deze foto op Instagram… De bijna 50-jarige J-Lo neemt de fitness nog steeds erg serieus!

Cardi B. loopt er altijd al bij alsof ze in een stripclub staat, dus voor haar verandert er weinig. Een kleinere rol is trouwens weggelegd voor Lizzo, die momenteel de hitlijsten bestormt met nummers als Juice en Boys.

Hustlers wordt op 19 september in de bioscoop verwacht.