Jeangu Macrooy, Songfestival, liedje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeangu Macrooy, Songfestival, liedje

Gaat Jeangu Macrooy met dít nummer naar het Songfestival?

|
|

Laatste update:

Nu we eindelijk weten welke 'J' ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival, is het alweer tijd voor de volgende geruchtenstroom. We hebben namelijk nog altijd geen antwoord op de vraag: met welk nummer dan? Shownieuws denkt een primeur te hebben.

De redactieleden van Shownieuws zijn flink aan het werk gezet om erachter te komen met welk nummer Jeangu Macrooy ons land gaat vertegenwoordigen in Rotterdam. Maar met resultaat! Als het waar is, zou de zanger weleens kunnen gaan met het lied Freedom Sound

Popacademie in Enschede

Dit nummer heeft hij in 2015 samen met zijn tweelingbroer Xillan geschreven tijdens zijn studie aan de Popacademie in Enschede. Opvallend, want Arcade - het winnende nummer van Duncan - is ook geschreven tijdens zijn studie. Freedom Sound is in ieder geval uptempo én belangrijker nog: is nog niet officieel uitgebracht, wat een voorwaarde is om deel te mogen nemen aan het Songfestival (waar Madonna dit jaar in ieder geval niet bij aanwezig is). Jeangu heeft het liedje wel al enkele keren op besloten feestjes gezongen én daar zijn beelden van. Bekijk ze hieronder. 

Het is nog wel even geduld hebben, want pas in maart weten we of Shownieuws - net als vorig jaar - gelijk had. 

Lees verder