Irene Moors stopt met De TV Kantine: ‘Hoeft niet meer’

Door Alie Sierkstra
carlo boszhard irene moors rtl boulevard

Zeg je Carlo Boszhard, dan zeg je Irene Moors… Althans, dat was altijd zo! In RTL Boulevard horen we echter dat Irene afscheid neemt van De TV Kantine.

Carlo én Irene

In De TV Kantine persifleren Carlo Boszhard en Irene Moors elke aflevering verschillende bekende Nederlanders. Het epische duo doet dat al sinds 2009. We kunnen ons daarom geen De TV Kantine voorstellen zonder Carlo én Irene… Toch is dat komend seizoen wel de keiharde realiteit: Irene stopt namelijk met De TV Kantine.

'Die pruiken en die dingetjes'

In RTL Boulevard wordt het boek Typisch Carlo en Irene gepresenteerd. Het boek verschijnt ter ere van het dertigjarige jubileum van het tv-duo. Typisch Carlo en Irene vertelt over alles wat het stel tot dusver heeft gedaan. Ook wordt er stilgestaan bij de toekomst. Zo leren we dat Irene stopt met De TV Kantine: “Ik heb besloten dat het mooi is geweest na 12 seizoenen. (…) Die pruiken en die dingetjes ben ik wel… daar ben ik niet klaar mee, maar dat hoeft niet meer.

Nieuwe show voor episch duo?

De TV Kantine gaat gewoon door, maar dan dus zonder Irene. Het feit dat zij opstapt, betekent trouwens niet dat we Carlo en Irene nooit meer samen zullen zien. Carlo vertelt dat ze zelfs al bezig zijn met een nieuw format! Misschien ein-de-lijk die dagelijkse show?