Inge de Bruijn uit de kleren in Adam zkt. Eva

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Inge de Bruijn uit de kleren in Adam zkt. Eva

Inge de Bruijn uit de kleren in Adam zkt. Eva

|
|

Laatste update:

De laatste namen van de BN’ers die naakt gaan in het datingprogramma Adam zkt. Eva VIPS zijn bekendgemaakt. Eén van hen is voormalig zwemster Inge de Bruijn.

Wie verovert Inge's hart?

Dat maakte Luuk Ikink vanavond bekend in RTL Boulevard. Inge de Bruijn is een van de zes BN’ers die uit de kleren gaat. “Mijn leven heeft altijd bestaan uit het veroveren van titels en medailles, maar het is alweer een tijd geleden dat een man mijn hart wist te veroveren,” zegt ze in de promovideo.

Curt en Kasia

Naast Inge gaan presentator en acteur Curt Fortin en realityster Kasia Dolkowska met de billen bloot op televisie. Donderdag werd al duidelijk dat B-Brave-zanger Cassius Verbond, musicalster Chaira Borderslee en Sterretje uit Oh Oh Cherso meedoen.

Adam zkt. Eva VIPS

Adam zkt. Eva VIPS is een spin-off van de datingshow waarin kandidaten bloot op een eiland op zoek gaan naar een partner. Op het eiland ontmoeten ze straks 'gewone' Nederlanders voor een eventuele date. Dennis Weening is de presentator van het programma. Hij neemt het over van Nicolette Kluijver, nadat er een voorstadium van longkanker bij haar werd geconstateerd.

Zou jij wel op date willen met één van deze BN'ers? Aanmelden kan nog steeds via de website van Adam zkt. Eva!

Lees verder