Friends-huiskamer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Friends-huiskamer

Moet je zien! Ikea maakt beroemde huiskamers na!

|
|

Laatste update:

Service! Wil je je huiskamer inrichten zoals in bekende series? Ikea heeft een paar handige boodschappenlijstjes gemaakt, waarmee je beroemde huizen namaakt!

Huiskamers spelen een grote rol in meeste comedy’s, dus doorgaans zien ze er erg cool uit. Ikea helpt fans van The Simpsons, Friends en ehm… Stranger Things om de huiskamer van hun dromen/nachtmerries te stylen.

The Simpsons
Moet je zien! Ikea maakt beroemde huiskamers na!

Ikea-series

Natuurlijk heb je nog met meer elementen te maken, zo leerden we van Frank en Rogier in Paleis Voor Een Prikkie. Je woonkamer moet qua lay-out een kleín beetje lijken op de ruimte die je wilt nabootsen, maar verder kom je met IKEA-spullen en een paar potjes verf een heel eind!

Stranger Things
Stranger Things door Ikea

Het moet aardig wat werk zijn geweest. Met name de sets van Friends en Stranger Things: die van The Simpsons zit een stuk eenvoudiger in elkaar.

Friends huiskamer
Friends-huiskamer door Ikea

De Stranger Things-kamer is een populaire keuze, ook met het naderende derde seizoen, maar of we er nou in zouden willen wonen… We krijgen nog steeds hartkloppingen van die knipperende kerstverlichting!

Händikst

Op de site van Ikea vind je per kamer ook een boodschappenlijst, waarmee je de look van je favoriete serie compleet maakt. Hier en daar moeten accessoires wel even geverfd worden, maar je komt met Ikea-meubeltjes écht een heel eind! Dat blijkt ook het feit dat de namen van de series nergens genoemd worden, maar íedereen de interieurs herkent.

Het gaat om een promotiecampagne van Ikea in de Verenigde Arabische Emiraten. Waarschijnlijk zullen een paar vestigingen in dit land ook echt showrooms maken van de woonkamers. Van welke serie zien jullie graag een Ikea-versie? Kees & Co?

Lees verder