Paleis Voor Een Prikkie keert terug

Veronica Superguide logo
Paleis Voor Een Prikkie keert terug

Paleis Voor Een Prikkie keert terug

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Frank en Rogier stoppen niet vóórdat iedereen een Paleis Voor Een Prikkie heeft! De paradijsvogels plakken er een vierde seizoen aan vast.

Frank en Rogier vielen op in een aflevering van Steenrijk, Straatarm en kreeg vervolgens een eigen show: Paleis Voor Een Prikkie. Voorlopig mogen de interieurstylisten dus nog even door!

Het duo schiet mensen te hulp die hun huis willen veranderen, maar een smalle beurs of helemaal geen tijd hebben om zelf iets te doen. Ondertussen leren ze de gezinnen ook een beetje kennen. Achter een rommelig huis zit vaak een treurig verhaal…

Mensen worden moedeloos van langdurige werkloosheid; zijn jong ouder geworden, of zorgen bijvoorbeeld voor een ziek kind. Rogier en Frank steken goedgemutst de handen uit de mouwen. Voor een klein bedrag geven ze het huis een uitstekende make-over! Hoewel niet iederéén even blij is met de nieuwe look...

Rogier Smit meldt op Instagram dat de opnames voor het nieuwe seizoen komende week al beginnen.

Een vierde seizoen dus, voor Frank en Rogier! Hopelijk zien we ze deze zomer weer stylen, keihard afdingen en op de kleintjes letten.

Lees verder