Thijs Römer en Igone de Jongh

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Thijs Römer en Igone de Jongh
BN'ers

Igone laat voor het eerst van zich horen na beschuldigingen Thijs Römer

|
|

Laatste update:

Igone de Jongh heeft voor het eerst gereageerd op de beschuldigingen aan het adres van haar man Thijs Römer. Een 20-jarige vrouw beschuldigde de acteur via Twitter van seksueel grensoverschrijdend gedrag toen ze veertien jaar oud was.

'De kinderen beschermen'

"Hoe ben je samen met Thijs door die beschuldigingen gekomen een paar maanden terug?", vroeg iemand op Instagram aan Igone, die sinds 2019 getrouwd is met de acteur. "Dichtbij elkaar blijven. Heel goed de kinderen beschermen", reageerde ze daarop, gevolgd door een foto met hun kinderen waarop ze tegen Thijs aanleunt.

Beschuldigingen

Thijs ontkent de beschuldigingen. "Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren", schreef hij in mei op Twitter. "Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver. Ik hoop niet dat het nodig zal zijn, maar als dit niet stopt zal ik aangifte moeten doen wegens smaad en laster."

In een latere video liet de vrouw weten spijt te hebben dat ze de beschuldigingen via Twitter deelde, maar ze neemt ze niet terug. "Hij heeft mij gewoon misbruikt", aldus de vrouw, die zegt "tot op de dag van vandaag" last te hebben van de gebeurtenissen.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder