Humberto Tan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Humberto Tan

Humberto Tan haalt uit naar VI en Nathan Rutjes’ manager

|
|

Laatste update:

Humberto Tan is het niet eens met het venijnige stuk dat Voetbal International schreef over Nathan Rutjes. VI wilde een leuk interview met de Sparta-legende, maar Nathan Rutjes’ nieuwe manager, René Smit, gooit roet in het eten en wordt daarvoor hard aangepakt door het magazine. Humberto is het er wél mee eens dat de manager slecht is!

Vroeger was Nathan Rutjes makkelijker bereikbaar

VI beschrijft uitvoerig op hun site hoe frustrerend het was om Nathan Rutjes voor een interview te regelen. Dat ging vroeger veel makkelijker, toen de man met de machtige mat nog niet de show stal bij Wie is de Mol.

Journalist Geert-Jan Jakobs schrijft dat hij ruim een maand heeft moeten wachten op een concrete reactie van Nathans manager. Een telefonisch interview mocht eindelijk, maar “Wel op voorwaarde dat het wegblijft bij familie en vrienden qua opzet. Ook willen we vooraf de gehele tekst zien en de mogelijkheid hebben tot wijzigen inclusief koppen.” Kortom, het stuk zou eigenlijk bijna door Nathan Rutjes zelf geschreven worden!

Humberto Tan haalt uit naar VI en Nathan Rutjes’ manager
Humberto Tan haalt uit naar VI en Nathan Rutjes’ manager
Humberto Tan haalt uit naar VI en Nathan Rutjes’ manager
Humberto Tan haalt uit naar VI en Nathan Rutjes’ manager

Nathan Rutjes is geen Maradona

Geert-Jan kan zijn ogen niet geloven: “Voor Diego Armando Maradona hadden we het beslist overwogen", maar zó’n cultheld is Nathan Rutjes nou ook weer niet. VI en de manager kunnen het niet eens worden en het resultaat is een met zuur overgoten beschrijving van de hele situatie. “De Rutjes-trein raast verder, maar dan wel zonder VI.”

Humberto Tan reageert boos op Twitter

Enter Humberto Tan want die vindt dat dit écht niet kan van Voetbal International. Op Twitter haalt hij uit: “Rutjes doet niet mee met een interview en daarom dit stuk? In wiens belang precies? Of is de 'journalist' in kwestie beledigd dat Rutjes een agenda heeft?”

Humberto vindt het ook slecht dat VI een tik naar Nathan Rutjes’ zoontje uitdeelt in het artikel… al geeft hij wel toe dat de manager fout zat. “Rutjes heeft een slechte manager…. wat is t excuus van VI?”

Nathan Rutjes’ manager werkte ooit samen met Humberto Tan

En dan nog een smeuïg detail van Mediacourant: Nathan Rutjes’ manager heeft in het verleden samengewerkt met Humberto Tan! Op zijn LinkedIn staat dat hij “de muzieksamenstellingen en optredens regelden voor RTL Late Night met Humberto Tan.”

Zal het nog goedkomen tussen Voetbal International en Nathan Rutjes én Humberto Tan?

Lees verder