The Conjuring meisje in stoel met horrorpop Annabelle

Veronica Superguide logo
The Conjuring meisje in stoel met horrorpop Annabelle

Bad trip: huis uit The Conjuring open voor bezoekers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Altijd al eens een nachtje willen doorbrengen in het huis uit The Conjuring? Die nachtmerrie kan nu zomaar werkelijkheid worden!

Spookhuis

De ene toerist zweert bij de camping in Zuid-Frankrijk, de andere vakantieganger gaat liever nordic walken in Peru. Maar een beetje horrorfan plant een tripje naar Rhode Island in Amerika. Daar staat namelijk het spookhuis dat de inspiratie vormde voor The Conjuring. Deze boerderij is onlangs verkocht aan een Mexicaans echtpaar. En die willen het huis dit najaar openstellen voor toeristen. Dat kan natuurlijk alleen maar goed aflopen!

Voetstappen

Volgens huiseigenaar (en parttime paranormaal onderzoeker) Cory Heinzen spookt het nog steeds op de boerderij. “Er gaan deuren open en dicht, we horen voetstappen en klopgeluiden. Ik heb niet het idee dat er iets kwaadaardigs huis, maar er is wel veel activiteit”, zo vertelt Heinzen in een interview met de Press Herald.  

Trekpleister

Het huis uit The Conjuring is al langer een toeristische trekpleister, maar in tegenstelling tot de vorige eigenaar word je bij de Heinzens met open armen ontvangen. Twijfel alleen niet te lang, want met de première van The Conjuring 3 in het vooruitzicht zal de belangstelling voor dit terror tripje alleen maar toenemen!

Lees verder