Nathan Rutjes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nathan Rutjes

Huh? Kijkers zien WIDM-hint in The Voice-finale

|
|

Laatste update:

Gisteren werd de 17-jarige zangeres Sophia na weken vol ruzies, akkefietjes en andere hoogtepunten gekroond tot grote winnares van The Voice of Holland 2020! Maar wij kunnen het eigenlijk alleen maar hebben over dat Wie is de Mol?-momentje tijdens de finale.

En het begon allemaal toen Chantal en Martijn op een gegeven moment naar Geraldine schakelden. Die mocht in haar vol-gesponsorde backstage-hok videoboodschappen laten zien aan de vier finalisten. Lekker! Zangeres Daphne kreeg een wel érg speciale oppepper te zien van niemand minder dan... WIDM-held Nathan Rutjes!

Nathan is de Mol?

Sommigen kijkers zagen zelfs het Talpa-logo in beeld komen toen Nathan zijn vrolijke verhaaltje deed. En Talpa is Latijn voor 'Mol'. En zo gingen de uitzinnige hints en aanwijzingen nog wel even door. 'Nathan in een productie van John de Mol? Hij is de Mol!' - dat soort gekkigheid. We kunnen in ieder geval wel stellen dat de Wie is de Mol?-gekte enorm is als zelfs The Voice niet meer veilig is voor Molloten!

Reacties

Verder vonden veel kijkers het ook gewoon erg tof om Nathan - die momenteel aan kop gaat bij de WIDM-verdenkingen - op tv te zien. Überhaupt. "Nathan's video was werkelijk het hoogtepunt van deze liveshow", grapt twitteraar Noa. En - deze konden we wel verwachten - iemand kon het niet laten om een Lil' Kleine grap te maken...

The Voice of Holland gemist? Kijk de finale hier terug!

Lees verder