Francesca Hayward in Cats

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Francesca Hayward in Cats

Huh? Er is een versie van Cats met kontgaten?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Sinds enkele dagen gaat er een stinkend gerucht rond op Twitter: er bestaat een versie van de gevreesde musicalfilm Cats waarin de katten ook echt kontgaten hadden!

Alvast onze welgemeende excuses voor dit artikel. Thuisisolatie doet gekke dingen met een mens.

En dat begon allemaal met onderstaande tweet, waarin iemand met inside information claimt dat er een anus-versie van Cats rondzwerft. In eerste instantie waren de makers dus niet voor één gat te vangen om de zingende poezen zo 'echt' mogelijk te laten lijken, maar gelukkig was er toch iemand die zijn vinger opstak en zei: 'gaat dit niet wat te ver?'

Butthole cut

Alsof Cats nog niet hallucinant genoeg was, gooit dit gerucht er nog een schep kattenbakkorrels bovenop. Maar is het ook echt waar? Bestaat er een zogenoemde 'butthole cut'? Een woordvoerder van Universal Studios reageerde deze week op het gerucht (via Vanity Fair). De studio kan (of wil?) er niet op ingaan, maar kwam wel met een heerlijk sarcastische tegenreactie. "Hopefully that will add to the magic and mythical nature of the cinematic treasure."

Beerput gaat open

Langzaam maar zeker gaat de Cats-beerput nóg verder open. Alsof het allemaal al niet erg genoeg was. Even later, na de oorspronkelijke tweet, kwam de originele aanstichter nog met een update. Hij kreeg een berichtje van een Cats-medewerker die graag anoniem wil blijven. Hij vertelt dat de kontgaten niet opzettelijk tot stand kwamen en dat er blijkbaar ook kattengeslachtsdelen zichtbaar waren... Inmiddels gaat twitter helemaal los, is de hashtag #ReleaseTheButtholeCut trending en komen er steeds meer gruwelijke details naar buiten. Zo is er blijkbaar last-minute nog een plasscène uitgehaald?! 

Hier nog even de beste online reacties op een rij!

Lees verder