Chantal Janzen over Chantals Pyjama Party

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen over Chantals Pyjama Party

Geen vervolg voor Chantal Janzens Pyjama Party: ‘het moet goed blijven’

|
|

Laatste update:

Oh nooo! Chantal Janzen denkt eraan om te stoppen met haar RTL4-programma Chantals Pyjama Party. Ze wil het voorlopig 'niet meer aanraken' want 'het moet wel goed blijven'.

Dat vertelde ze na afloop van haar succesvolle Ziggo Dome-versie van Chantals Pyjama Party aan RTL Boulevard. "Voorlopig zal ik dat even niet aanraken", begint ze. En dat zagen we helaas al aankomen. Ze voelt een soort 'verzadiging'. "Het moet fris en goed blijven."

Chantals Pyjama Party

In de tv-versie van Chantals Pyjama Party ging de koningin van RTL 4 op bezoek bij BN'ers. Ze bleef er 'slapen', wat in haar geval wil zeggen: een feestje bouwen en alles op stelten zetten. En dat leverde best spraakmakende momenten op. Ze haalde haar show zelfs naar de Ziggo Dome. Afgelopen vrijdag en zaterdag ging ze met duizenden fans een slaapfeestje houden en dat hele idee begon slechts met een 'gebbetje', onthulde Chantal in een instagram-bericht: 

Geen seizoen 2

Als het aan Chantal ligt, komt er dus géén seizoen 2 van de tv-versie. Al laat ze de spreekwoordelijke deur wel op een kiertje staan. "Misschien is het dan met iemand anders. Of misschien doe ik het zelf nog. Op dit moment hang ik er een beetje tussenin. Dat is eigenlijk mijn meest eerlijke antwoord."

Lees verder