Hugh Jackman bij premiere The Greatest Showman

Veronica Superguide logo
Hugh Jackman bij premiere The Greatest Showman

Dit wil je zien: Hugh Jackman uit de kleren voor bizarre commercial

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We hebben Hugh Jackman deze eeuw al in veel verschillende rollen gezien. Maar de Hollywood-ster gaf zich niet eerder zo bloot als in deze prettig gestoorde schoenencommercial!

Pikant

Of je nu Brad Pitt heet of Jason Momoa: acteurs mogen graag een beetje bijklussen in reclamespotjes. Ook Hugh Jackman haalt zijn neus niet op voor een uitstapje naar de reclamewereld. Sterker nog, de Wolverine-acteur gaat voor zijn nieuwste commercial verder dan ooit! In het pikante spotje maakt Jackman reclame voor R.L. Williams. Maar blijkbaar neemt de Hollywood-ster zijn contract bij het Australische schoenenmerk wel erg letterlijk!

Wolverine

Het is alweer een tijdje geleden dat we Hugh Jackman op het witte doek zagen. Maar met deze commercial bewijst de Wolverine-acteur dat hij het nog niet is verleerd. Ook aan humor en zelfspot ontbreekt het hem nog altijd niet!

Torso

Nu wisten de fans die hem online volgen dat natuurlijk al langer: in zijn rivaliteit met Deadpool-ster Ryan Reynolds bewijst Jackman dat hij buiten de set om minstens zo grappig is als voor de camera. Nu maar hopen dat we binnenkort weer eens van zijn komische talenten (en afgetrainde torso) kunnen genieten in de bioscopen!

Lees verder