Beyoncé Nala Lion King

Veronica Superguide logo
Beyoncé Nala Lion King

Hoor Beyoncé Can You Feel The Love Tonight zingen in nieuwe Lion King-spot

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Telkens als we denken dat we niet nog enthousiaster kunnen worden voor de aankomende live action remake van The Lion King, komt Disney weer met een nieuwe trailer waardoor we er nog meer zin in krijgen. Neem bijvoorbeeld deze nieuwe tv-spot, waarin we Beyoncé en Donald Glover (als muzikant beter bekend als Childish Gambino) hun versie horen zingen van Can You Feel The Love Tonight, Elton Johns klassieker uit de animatieversie.

Nala en Simba in duet

In de nieuwe uitvoering van The Lion King nemen Beyoncé en Glover de stemmen van Nala en Simba voor hun rekening. De zang van de twee hoofdrolspelers is gemixt met enkele uitspraken van James Earl Jones, die in deze uitvoering opnieuw de diepe stem van Mufasa inspreekt - als enige terugkerende castlid, want de man met de Darth Vader-stem is nou eenmaal niet te overtreffen.

Vanaf 17 juli in de bioscopen

Het spotje bevat ook enkele nieuwe beelden die nog niet in de eerdere trailers voorbij zijn gekomen. Vanaf 17 juli is de nieuwe Lion King in de bioscopen te zien, dus we moeten nog even vier weken geduld hebben.

Lees verder